PODJETJE

Podjetje ustanovljeno leta 1967 pod imenom Berk d.o.o. ima za sabo že več kot 55 let ustvarjanja z lesom. Tradicija oblikovanja lesa se seli iz generacije v generacijo. Spremembe na trgu so zahtevale drugačen pristop, zato smo se v letu 2013 preoblikovali in na trg vstopili pod novo blagovno znamko PRIMA OPREMA.

Dolgoletno tradicijo serijske proizvodnje smo nadgradili z linijo za zahtevnejše stranke. Nudimo oblikovalsko dovršene izdelke, ki nastajajo v sodelovanju z oblikovalci in naročniki. Nudimo trendovski izgled, istočasno skrbimo, da so naši izdelki brezčasni in se jih ne boste nikdar naveličali. Z izdelavo po naročilu skrbimo, da je vsak izdelek unikaten in pisan Vam na kožo. V sodelovanju z našimi oblikovalci in tehnologi najdemo za Vas najboljšo rešitev. S široko ponudbo izkušenj, znanja in čuta za dovršenost lahko ugodimo vsakemu naročniku.

Sedež podjetja PRIMA OPREMA je v Krmelju, proizvodnji obrat v Prelesju. Strateško ugodna lokacija proizvodnega obrata nam omogoča hitre strateške povezave – hitro dobavljive surovine iz domačega okolja in hiter dostop do avtoceste, da končni izdelek kar najhitreje doseže naročnika. IZKAZNICA PODJETJA

Prima oprema, projektiranje, razvoj, proizvodnja in trgovina d.o.o.
Krmelj 2b,
8296 Krmelj

Id. Št. SI64578429
T: +386 (0)7 620 0525
F: +386 (0)7 620 0526

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
W: www.prima-oprema.com