KAJ PONUJAMO

Z oblikovanjem lesa se ukvarjamo že od leta 1967, ko je bilo podjetje ustanovljeno pod imenom Berk d.o.o. Leta 2013 smo se organizacijsko preoblikovali in na trg vstopili pod blagovno znamko PRIMA OPREMA.

Pod novo blagovno znamko se odzivamo na zahtevnejše potrebe trga na področju lesenih izdelkov. Znanje in izkušnje smo nadgradili z inovativnim pristopom, novimi oblikovalskimi in tehnološkimi rešitvami, z drugačnostjo, ki nas razlikuje od ostalih.

Poleg serijske proizvodnje ponujamo izdelovanje po naročilu. Naši izdelki so oblikovno dovršeni, za kar skrbijo naši oblikovalci. Naši tehnologi z bogatimi izkušnjami zagotavljajo, da so tudi funkcionalno brezhibni in enostavni za uporabo.

ZAKAJ SMO PRIMA

V svetu sodobnega oblikovanja imamo jasno zastavljeno vizijo, ki ji sledimo. Oblikujemo izdelke, ki jih odlikuje tehnična dovršenost in brezhibnost, inovativne tehnološke rešitve in izčiščeno oblikovanje.

Trudimo se biti drugačni od ostalih. Naši izdelki se prilagajajo trendom, vendar ob enem ohranjajo pridih brezčasnosti. Naši izdelki tako nikoli ne bodo oblikovno zastareli, zato se jih nikoli ne boste naveličali. Z inovativnimi oblikovalskimi in tehnološkimi prijemi zagotavljamo, da so naši izdelki drugačni. Tako kot ste Vi drugačni od ostalih, ker to prepoznate.

Naše izdelke odlikuje vrhunska kvaliteta, ki je posledica tradicije in izkušenj. Kvaliteta in dolga življenjska doba sta bila skozi celoten obstoj podjetja dva izmed najpomembnejših vidikov pri našem delu. Tako lahko še vedno marsikje najdete izdelke, ki smo jih izdelali v svojih zgodnjih letih delovanja in še vedno služijo naročnikom.

V podjetju PRIMA OPREMA se obnašamo trajnostno. Surovine prihajajo iz lokalnega okolja, pri svojem delu se držimo najvišjih standardov, z namenom čim manjšega obremenjevanja okolja. Vedno poizkušamo najti najoptimalnejše rešitve – od surovine do končnega izdelka. To nam omogoča tudi ugodna strateška lega, ki zagotavlja hitro in racionalno dostavo do končnega uporabnika. To je naša mala zahvala naravi za prvovrsten les, ki nam ga daje, da lahko z njim ustvarjamo in razveseljujemo tudi druge.

OD IDEJE DO IZDELKA

V sodelovanju z našimi oblikovalci vam nudimo celostno storitev – od ideje do izdelka. V celotnem procesu poizkušamo kar najbolj ugoditi željam in potrebam naših naročnikov. Prilagodimo se vaši viziji, ob tem pa dodamo svoje znanje in izkušnje, kar na koncu pripelje do rezultata, ki je v zadovoljstvo in ponos vseh.

Pri našem delu sodelujemo z arhitekti. Tako naši izdelki nikoli niso tujek v prostoru, ampak so nadaljevanje oblikovalskega procesa v interjerju. Skupaj najdemo najboljšo rešitev, da naši izdelki kvalitetno zasnovani arhitekturi dodajo piko na i.

NAŠI IZDELKI

Naš nabor izdelkov zajema širok spekter raznolikih bivalnih prostorov – kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, spalnice, pisarne, oprema avtodomov in plovil itd.

POSLOVNI PARTNERJI

Visoke zahteve naših poslovnih partnerjev nam niso ovira ampak izziv. Pri našem delu z dolgoletno tradicijo smo sodelovali že z mnogimi poslovnimi partnerji, med katerimi so:

Hasena AG (Švica), Sit Möbel (Nemčija), 3s Frankenmöbel (Nemčija), T&G Woodware (Velika Britanija), Henke Möbel (Nemčija), Ilva (Danska), Gray and Turner (Velika Britanija), HCS Group (Španija), Jutzler (Švica), Ikea (Švedska), Brest (Slovenija), Podgorje (Slovenija) in mnogi drugi.